ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΠΑΚ: Τρεις νέοι ύποπτοι ενώπιον Δικαστηρίου – Ένταλμα προσωποκράτησης για 14 άτομα ζητά η Αστυνομία

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΠΑΚ: Τρεις νέοι  ύποπτοι ενώπιον Δικαστηρίου – Ένταλμα προσωποκράτησης για 14 άτομα ζητά η Αστυνομία

Κατά τρία άτομα περισσότερα, πέραν των 11 υπόπτων που κρατούνται ήδη, θα παρουσιαστούν στις 10 το πρωί του Σαββάτου, ενοποιών του Δικαστηρίου Λεμεσού για ανανέωση και έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης, για την υπόθεση διασπάθισης ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Μιλώντας στο Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, το πρωί του Σαββάτου (9/9), ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού, θα προσαχθούν οι 11 που τελούν ήδη υπό κράτηση για το σκάνδαλο ΤΕΠΑΚ, αφού λήγει το ένταλμα 8ημερης κράτησης που ζήτησε η Αστυνομία. Ο κ. Αγγελίδης εξήγησε ότι θα παρουσιαστεί στο Δικαστήριο η δουλειά που έγινε στις έρευνες και η Αστυνομία θα αιτηθεί ανανέωση της προσωποκράτησης τους. Ακόμα 3 νέοι ύποπτοι, εναντίων των οποίων προέκυψε μαρτυρία και συνελήφθησαν την Παρασκευή (8/9) θα παρουσιαστούν επίσης, μαζί με τους άλλους 11, για έκδοση εντάλματος προσωποκράτησης τους. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας χαρακτήρισε ως “Μία από τις σοβαρότερες υποθέσεις”, το σκάνδαλο ΤΕΠΑΚ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.