ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Κούρσα θανάτου από 21χρονου Ρουμάνο - Προσπέρασε και έστειλε στην εντατική τον 32χρονο Ελληνοκύπριο

ΠΑΦΟΣ: Κούρσα θανάτου από 21χρονου Ρουμάνο - Προσπέρασε και έστειλε στην εντατική τον 32χρονο Ελληνοκύπριο

Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 32χρονος, αποτέλεσμα τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, 32χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην Πάφο το απόγευμα της Κυριακής 10/9. Υπέστη σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και επισκληρίδιο αιμάτωμα. Δεν έφερε κράνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα το οποίο οδηγείτο από 21χρονο Ρουμάνο, όταν ο δεύτερος προσπάθησε να προσπεράσει άλλο όχημα από την αντίθετη κατεύθυνση, όπου κινείτο ο 32χρονος, με αποτέλεσμα να του ανακόψει την πορεία του. Ο τραυματίας οδηγός της μοτοσυκλέτας, φέρεται να μην έφερε προστατευτικό κράνος κατά τη σύγκρουση. Ο 32χρονος, αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top