ΠΑΦΟΣ: Ξέσπασε φωτιά στο όχημά του και έτρεχε με το λάστιχο να την σβήσει - Φυλάγεται από την Αστυνομία η σκηνή

ΠΑΦΟΣ: Ξέσπασε φωτιά στο όχημά του και έτρεχε με το λάστιχο να την σβήσει - Φυλάγεται από την Αστυνομία η σκηνή

Η ώρα 01.20 λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας SUZUKI GRAND VITARA το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στην οδό Λιπέρτη , στο χωριό ΄Εμπα, Πάφος.

Για την κατάσβεση της φωτιάς, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 οχήματα. Η πυρκαγιά ωστόσο, κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής με λάστιχο κήπου από τον ιδιοκτήτη. Καταστράφηκε η αριστερή πλευρά εσωτερικά και εξωτερικά του οχήματος όπως και μέρος στη μηχανής. Η σκηνή φυλάγεται από την Αστυνομία και θα διενεργηθεί διερεύνηση αργότερα σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.