Δεν άφηναν δημοσιογράφο με Κυπριακό διαβατήριο να ταξιδέψει από Σουηδία προς κατεχόμενα - Δεν έπειθαν τις Αρχές οι ισχυρισμοί του

Δεν άφηναν δημοσιογράφο με Κυπριακό διαβατήριο να ταξιδέψει από Σουηδία προς κατεχόμενα - Δεν έπειθαν τις Αρχές οι ισχυρισμοί του

Ταλαιπωρία φαίνεται να υπέστη Τ/κ δημοσιογράφος, όταν επέστρεφε στα κατεχόμενα από τη Σουηδία, μέσω Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην επισκόπηση του Τουρκοκυπριακού Τύπου που γίνεται στο ΚΥΠΕ την Δευτέρα 11/9, η εφημερίδα «Αφρίκα» (Αφρική), με τίτλο «Απαγορευμένο το Ερτζάν για τις THY (Τουρκικές Αερογραμμές)» αναφέρεται στην ταλαιπωρία που υπέστη ο Τ/κ δημοσιογράφος Χασάν Χαστούρερ, όταν επέστρεφε στα κατεχόμενα από τη Σουηδία μέσω Τουρκίας. Αρχικά, ελέχθη στον Τ/κ δημοσιογράφο ότι απαγορεύεται να ταξιδέψει προς τα κατεχόμενα επειδή χρησιμοποιούσε διαβατήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ωστόσο, μετά από αρκετή ταλαιπωρία οι λειτουργοί μετανάστευσης πείστηκαν ότι είναι Τ/κ, κάτοικος κατεχομένων και του επέτρεψαν τελικά να ταξιδέψει κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE