Πρωτοτύπησε η Κύπρια εστεμμένη στον γάμο της! Έφτασε στην εκκλησία με την ψαρόβαρκα και χόρεψε τραγούδι της Shakira - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

Πρωτοτύπησε η Κύπρια εστεμμένη στον γάμο της! Έφτασε στην εκκλησία με την ψαρόβαρκα και χόρεψε τραγούδι της Shakira - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

Η νύφη κατέφθασε στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Δεκέλεια συνοδεία του πατέρα της μέσα σε μία βάρκα...

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, 9 Σεπτεμβρίου η Κρίστη Αγαπίου και ο Πανίκος Λειβαδιώτης. Η νύφη πρωτοτύπησε  καταφθάνοντας στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Δεκέλεια μαζί με τον πατέρα της μέσα σε μία βάρκα. Μετά το γάμο ακολούθησε κοκτέιλ πάρτι σε παραλιακό ξενοδοχείο της Λάρνακας και  στο ίδιο ξενοδοχείο ακολούθησε και το δείπνο. Το γαμήλιο γλέντι δίπλα στη θάλασσα κράτησε μέχρι το πρωί με το σκηνικό να είναι ειδυλλιακό. Τη διακόσμηση του χώρου ανέλαβε ο Ρόης Ηροδότου, ιδιοκτήτης του Flower and Designs στη Λεμεσό, ενώ τη διοργάνωση του γάμου ανέλαβε το Weddings by Lily. Δείτε τον χορό των νεονύμφων. Το ζευγάρι επέλεξε να χορέψει την τελευταία επιτυχία της Shakira Chantaje.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.