ΕΛΒΕΤΙΑ: Δεκάδες τραυματίες μετά από σύγκρουση τρένων

ΕΛΒΕΤΙΑ: Δεκάδες τραυματίες μετά από σύγκρουση τρένων

Δύο τρένα συγκρούστηκαν στην πόλη Άντερματ, στην Ελβετία(σ.σ. την Δευτέρα 11/9), όπως μεταδίδει το Reuters. Ο πρώτος απολογισμός κάνει λόγο για περίπου 30 τραυματίες.

To Άντερματ είναι ορεινή πόλη στο Καντόνι του Ούρι. Οι Αρχές δεν έχουν δώσει πληροφορίες για την σοβαρότητα της κατάστασης υγείας των τραυματιών, όμως ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο της σύγκρουσης. Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει πως ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους 27. Από CNN Greece *Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE