Μέσα οι νέοι… στην πρώτη αποστολή για τα αστέρια

Μέσα οι νέοι… στην πρώτη αποστολή για τα αστέρια

> style="text-align: justify"> >

Ο ΑΠΟΕΛ με απογευματινή προπόνηση στον «Αρχάγγελο» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί Κυπριακού εδάφους για το δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης με την Ρεάλ Μαδρίτης, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ισπανία, και μέσα σε αυτή έχουν συμπεριληφθεί 20 ποδοσφαιριστές.

Αποστολή: Waterman, Gudiño, Παρασκευάς, Βούρος, Αλεξάνδρου, Lago, Carlão, Μερκής, Rueda, Morais, Vinícius, Farías, Αλωνεύτης, Μακρής, Zahid, Ebecilio, Sallai, De Camargo, Poté, Αντωνίου.

Νέα προπόνησης: Πρόγραμμα αποκατάστασης έκαναν οι Ιωάννου και Milanov. Φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα οι Εφραίμ και Bertoglio.

Εκτός αποστολής οι μη δηλωμένοι Σόουζα-Ορ και οι τραυματίες Μιλάνοφ, Εφραίμ, Μπερτόλιο, Ιωάννου.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

VIDEO: Σε αυτή την παράνομη κτηνοτροφική μονάδα έγινε η έφοδος - Δείτε πλάνα από το σημείο
Αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή ώρας: Πώς επηρεάζονται οι συσκευές και ο ύπνος μας - Το αδιέξοδο και ο λόγος ύπαρξης της
Έφυγε από τη ζωή ο Κυπριανός Χαραλάμπους - Η παράκληση της οικογένειάς για την κηδεία - Δείτε φωτογραφία
Απίστευτες προσφορές από γνωστές αεροπορικές για ταξίδια σε αγαπημένους προορισμούς - Δείτε τις τιμές
Προσοχή καταναλωτές: Αποσύρονται αυτές οι ηλεκτρικές συσκευές - Ελέγξτε αν τις έχετε - Δείτε φωτογραφίες
Σοκ: Νεκρός 28χρονος αθλητής λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα του - Δείτε φωτογραφία

 

 

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE