ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρή γυναίκα ένοικος διαμερίσματος – Την εντόπισαν αναίσθητη πυροσβέστες μετά από πυρκαγιά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρή γυναίκα ένοικος διαμερίσματος – Την εντόπισαν αναίσθητη πυροσβέστες μετά από πυρκαγιά

Νεκρή εντοπίστηκε μια 50χρονη γυναίκα μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της τα ξημερώματα της Τρίτης 12/9 στη Λεμεσό.

Το διαμέρισμα της εν λόγω γυναίκας τυλίχθηκε στις φλόγες με την Πυροσβεστική και την Αστυνομία να καταφθάνουν στη σκηνή γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Τρίτης 12/9. Η πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Ομήρου εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας. Όταν οι Πυροσβέστες εισήλθαν στο διαμέρισμα εντόπισαν αναίσθητη την 50χρονη η οποία δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις. Η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί ενώ φως στα αίτια που την οδήγησαν στο θάνατο θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE