TGI Fridays: Δύο νέα πιάτα «Come Taste the Latin Life»

TGI Fridays: Δύο νέα πιάτα «Come Taste the Latin Life»

Έχοντας ανακαλύψει νέους γευστικούς θησαυρούς εμπνευσμένους από τη Λατινική Αμερική, τα TGI Fridays έρχονται να εντυπωσιάσουν, προσφέροντας για περιορισμένο χρόνο δύο νέα πιάτα «Come Taste the Latin Life» που εμπεριέχουν λατινικό ταπεραμέντο. Μόνο και μόνο στο άκουσμα της πρόσκλησης στη νέα γευστική εμπειρία των TGI Fridays, η καρδιά αρχίζει να χτυπά σε Latin ρυθμούς μεσημέρι και βράδι στη γνωστή αλυσίδα εστιατορίων. Το Latin Avocado Salmon απευθύνεται σε φανατικούς εραστές της γεύσης, καθώς πρόκειται για φιλέτο νορβηγικού σολομού, τέλεια σοταρισμένο με μπαχαρικά από τη Λατινική Αμερική. Για πρώτη φορά στο μενού των TGI Fridays προσφέρεται μισό κοτόπουλο πλούσιο σε πρωτεΐνη και πρόκειται για το νέο Latin Avocado Chicken που είναι ψημένο στον φούρνο. Τα νέα πιάτα γαρνίρονται με κρεμώδη σάλτσα αβοκάντο και πικό ντε κάγιο. Η μαγεία της απόλαυσης ολοκληρώνεται με ισπανικό ρύζι και σαλάτα με ρόκα και σάλτσα από καρύδα, τσίλι και κόλιαντρο. Αν η περιγραφή των πιάτων παρασύρει, τότε σίγουρα ο συνδυασμός τους με τα νέα εξωτικά κοκτέιλ «The Blue Latino» και «Latin Passion», τα οποία προσφέρονται σε γουστόζικα ποτήρια, θα εξιτάρουν τις αισθήσεις. Όσοι κατέβασαν το νέο, πρωτοποριακό mobile app των Fridays “Fridays Cyprus Rewards” από το Goggle Play & App Store θα έχουν και μια δελεαστική έκπτωση μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου για να δοκιμάσουν τα νέα πιάτα. Αφήσετε λοιπόν και εσείς τον Latin ρυθμό να σας κατευθύνει προς στα TGI Fridays, εκεί όπου ο ρυθμός αγκαλιάζει τη γεύση και η ζωή συναντά την περιπέτεια των αισθητικών απολαύσεων της Latin ζωής, κάνοντας τη διασκέδαση να υποκλίνεται σε κάθε μπουκιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE