ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σκυβαλλοδοχείο στη μέση του δρόμου προκάλεσε ατύχημα - «Δήμαρχε κάνε κάτι πριν συμβεί κάτι χειρότερο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σκυβαλλοδοχείο στη μέση του δρόμου προκάλεσε ατύχημα - «Δήμαρχε κάνε κάτι πριν συμβεί κάτι χειρότερο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτογραφίες στις οποία φαίνεται σκυβαλλοδοχείο, στη Παλλουριώτισσα να βρίσκεται μέσα στο δρόμο, θέτοντας σε κίνδυνο τους διερχόμενους οδηγούς, αναρτήθηκαν από πολίτη στην ομάδα του Facebook «Ανεξάρτητη Φωνή Παραπόνων Δήμου Λευκωσίας ομάδα στο Facebooκ.

Σχόλιο που συνοδεύει τις φωτογραφίες αναφέρει ότι την Δευτέρα (11/9), γύρω στις 6 το πρωί μοτοσικλετιστής κτύπησε πάνω στο σκυβαλλοδοχείο, αφού δεν υπάρχει και επαρκής φωτισμός, σύμφωνα με τον πολίτη. Επίσης, ο χρήστης του Facebook που δημοσίευσε την φωτογραφία καλεί τον Δήμαρχο Λευκωσίας να κάνει κάτι πριν συμβεί κάτι χειρότερο και θα είναι αργά. Το σχόλιο που συνοδεύει τις φωτογραφίες: «!!! ΔΉΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ.!!!! Σήμερα το πρωί στις 5:55 αλλοδαπός κτύπησε με το μηχανάκι του πάνω στο σκυβαλλοδοχειο λόγω και του σκότους , επί της οδού ΜΙΧΑΗΛ ΖΕΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ, γιατί οι εργάτες που μαζεύουν τα σκύβαλα ...ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ να βάλουν στην θέση τους τα σκυβαλλοδοχεια.!!!! Όπως φαίνονται και στην φώτο στην μέση του δρόμου και σε πολύ επικίνδυνη στροφή.!!! Τους έγινε παρατήρηση παλαιότερα, αλλά μάλλον ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ.!!! ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ, ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΊ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ , ΚΑΙ ΘΑΝΑΙ ΑΡΓΑ.!!!»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top