ΛΑΡΝΑΚΑ: Ξάφρισαν διαμέρισμα Ελληνοκύπριας χωρίς ίχνη παραβίασης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ξάφρισαν διαμέρισμα Ελληνοκύπριας χωρίς ίχνη παραβίασης

Χρήματα, χρυσός σταυρός με αλυσίδα, χρυσό δακτυλίδι και φωτογραφική μηχανή συνολικής αξίας άνω των πέντε χιλιάδων ευρώ, κλάπηκαν από διαμέρισμα στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Τρίτη 12/9 καταγγέλθηκε από Ελληνοκύπρια από τη Λάρνακα ότι μεταξύ των ημερομηνιών 1 – 11 Σεπτεμβρίου κλάπηκαν από το διαμέρισμα της χρηματικό ποσό τριών χιλιάδων ευρώ, ένας χρυσός σταυρός με αλυσίδα, ένα χρυσό γυναικείο δακτυλίδι και μία φωτογραφική μηχανή αξίας 1,800 ευρώ. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο διαμέρισμα όπου από έρευνες δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης και έγινε δακτυλοσκοπικός έλεγχος της σκηνής. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας. ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE