Δύο χρόνια γάμου για την Καραντώνη! Το λάθος που παραδέχτηκε ο σύζυγός της ότι έκανε!

Δύο χρόνια γάμου για την Καραντώνη! Το λάθος που παραδέχτηκε ο σύζυγός της ότι έκανε!

Επί της ευκαιρίας της επετείου του γάμου τους, ο Νεοκλής Σκουρουμούνης, ανέβασε μια φωτογραφία από την μεγάλη μέρα με ένα συγκινητικό σχόλιο.

Η Άντρη Καραντώνη και ο σύζυγός της και πατέρας της κόρης της, Αργυρώς, την Τετάρτη, 13/9, κλείνουν δύο χρόνια από την μέρα που πέρασαν το κατώφλι του Αγίου Λαζάρου της Λάρνακας και ενώθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Όπως έγραψε ο Νεοκλής στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: "Νόμιζα πως η ημέρα του γάμου μας θα ήταν η ωραιότερη της ζωής μου!!Έκανα λάθος γιατί μαζί σου η κάθε καινούργια ημέρα είναι ωραιότερη απ' την προηγούμενη!!Χρόνια μας πολλά αγάπη μου σ´αγαπώ πολύ"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Σύγκρουση συγκυβερνώντων κομμάτων-Κυβέρνησης για τις πολλαπλές συντάξεις - Οι διαφορετικές προσεγγίσεις εντός ΔΗΠΑ

Σύγκρουση συγκυβερνώντων κομμάτων-Κυβέρνησης για τις πολλαπλές συντάξεις - Οι διαφορετικές προσεγγίσεις εντός ΔΗΠΑ

Το πακέτο νομοσχεδίων της κυβέρνησης για τις πολλαπλές συντάξεις έφερε στην επιφάνεια την υποβόσκουσα σύγκρουση σε πολλά ζητήματα κυρίως κοινωνικού περιεχομένου, μεταξύ της κυβέρνησης και συγκυβερνώντων κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE