Το «κλουβί του θανάτου» για τους τολμηρούς – Κολυμπούν δίπλα από κροκόδειλους 6 μέτρων - VIDEO

Το «κλουβί του θανάτου» για τους τολμηρούς – Κολυμπούν δίπλα από κροκόδειλους 6 μέτρων - VIDEO

Οι περισσότεροι θα έβρισκαν πολύ τρομακτική μια συνάντηση με κροκόδειλο, υπάρχουν όμως και άνθρωποι όμως που θα πλήρωναν για μερικές στιγμές αδρεναλίνης δίπλα από τα σαγόνια των εξάμετρων θηρευτών.

Στο Crocosaurus Cove όπου υπάρχουν επτά κροκόδειλοι, στο Darwin της Αυστραλίας, προσφέρουν στους τολμηρούς επισκέπτες την εμπειρία του “κλουβιού του θανάτου”, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο από διαφανές πλαστικό, ο οποίος μισοβυθίζεται, κυριολεκτικά δίπλα από τους κροκόδειλους. Εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια για την Αυστραλία, όσοι θέλουν να ζησουν αυτή την εμπειρία πρέπει να πληρώσουν 110 ευρώ, για 15 λεπτά δίπλα από τους κροκόδειλους. https://youtu.be/JG6OjPzEUBc  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE