Ούτε και φέτος θα εφαρμόσει χειμερινό ωράριο η Τουρκία

Ούτε και φέτος θα εφαρμόσει χειμερινό ωράριο η Τουρκία

Ούτε και φέτος θα αλλάξει την ώρα της η Τουρκία εφαρμόζοντας το χειμερινό ωράριο, όπως ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Εθνικής Εκπαίδευσης της Τουρκίας Ισμέτ Γιλμάζ, ο οποίος είπε ότι οι νομαρχίες θα βρουν τις πιο σωστές ώρες για τα σχολεία.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου, οι μαθητές δεν πρέπει να ξεκινούν για το σχολείο πριν ξημερώσει. Τα ωράρια θα τα ανακοινώσουν οι νομαρχίες και στην κάθε πόλη θα εφαρμόζεται ωράριο ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE