Εξαγριωμένη η επίσημη Ομόνοια για τους βανδαλισμούς στο Ηλίας Πούλλος - «Δεν γνωρίζουμε εάν περιμένουν αντίποινα»

Εξαγριωμένη η επίσημη Ομόνοια για τους βανδαλισμούς στο Ηλίας Πούλλος - «Δεν γνωρίζουμε εάν περιμένουν αντίποινα»

Έξω φρενών φαίνεται να είναι οι διοικούντες της Ομόνοιας, μετά τους νέους βανδαλισμούς που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής 16/9, στο αθλητικό κέντρο Ηλίας Πούλλος.

Το διοικητικό συμβούλιο των «πρασίνων» εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στα γεγονότα, εκφράζοντας την ανησυχία του για την απάθεια όπως αναφέρουν, από τους αρμόδιους, αφού είναι η πολλοστή φορά που το Σωματείο γίνεται δέκτης κακόβουλων ενεργειών, είτε στο προπονητικό κέντρο, είτε στον σύνδεσμο φιλάθλων είτε στο κτήριο όπου στεγάζεται το Σωματείο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βανδαλισμοί στο Ηλίας Πούλλος - ΑΠΟΕΛίστες προκάλεσαν ζημιές στο αθλητικό κέντρο της Ομόνοιας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση η Αστυνομία, γνωρίζει για τα περιστατικά. Πιο κάτω παραθέτεται αυτούσια η ανακοίνωση της Ομόνοιας: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.