Πρόβλημα στην άμυνα για την «Κυρία» που αλλάζει(;) πρόσωπα!

Πρόβλημα στην άμυνα για την «Κυρία» που αλλάζει(;) πρόσωπα!

Χωρίς τον Ιβάν Μπανταλόφσκι, καλείται να παρατάξει την ομάδα του ο Ρόνι Λέβι την Δευτέρα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Βούλγαρος δεξιός οπισθοφύλακας δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και κατά 99% δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Δευτέρας.

Έτσι, ο Ισραηλινος τεχνικός, πρέπει να βρει την χρυσή τομή, για να καλυφθεί το κενό που αφήνει ο Μπανταλόφσκι, με τον Σιβού να είναι ο επικρατέστερος που θα τον αντικαταστήσει. Με τον Νιγηριανό όμως στο δεξί άκρο, υπάρχει το… δίλημμα για τον χώρο του κέντρου, με τις πρώτες ενδείξεις να βάζουν τον Γκάντσιεφ στην ενδεκάδα.

Επίσης, οι αλλαγές που αναμένονται στην ενδεκάδα για το ντέρμπι, μπορεί να… ξεπεράσουν και τις 3! Η εξαιρετική εμφάνιση του Αράζ στο δεύτερο μέρος με τον Άρη, μάλλον αφήνει εκτός τον Παλάνκα, ενώ σε περίπτωση που αρχίσει το παιχνίδι και ο Καλό, υπάρχει η περίπτωση να δούμε το Σισέ στην κορυφή της επίθεσης με τον Καμαρά να μένει στον πάγκο.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE