Θέλει νίκη… για να «χτίσει» δυναμική!

Θέλει νίκη… για να «χτίσει» δυναμική!

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε το απόγευμα της Κυριακής (17/9) την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Ανόρθωση, με όλους τους ποδοσφαιριστές των «γαλαζοκίτρινων» να δείχνουν ετοιμοπόλεμοι για την διεκδίκηση των τριών βαθμών, στο δεύτερο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα και στο πρώτο ντέρμπι της νέας χρονιάς.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα κατεβεί στο γήπεδο με στόχο τη νίκη και το τρίποντο, προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ να συνεχίσει με την ίδια φόρα που ξεκίνησε στο νέο πρωτάθλημα.

Φυσικά, μία ενδεχόμενη επιτυχία απέναντι σε ένα αντίπαλο όπως είναι η Ανόρθωση, το κέρδος δεν θα είναι μόνο οι βαθμοί, αλλά και η ψυχολογία, την οποία θα αποκτήσουν οι ποδοσφαιριστές, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE