ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτά και εάν είναι ευχάριστα για Αυγουστή!

Αυτά και εάν είναι ευχάριστα για Αυγουστή!

> style="text-align: justify"> >

Ο Απόλλωνας πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στο δεύτερο του παιχνίδι που έδωσε η Λεμεσιανή ομάδα για το πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας, κέρδισε το βράδυ της Δευτέρας (18-09) με 4-2 τον Ερμή Αραδίππου στο Τσίρειο Στάδιο.

Δύο παιχνίδια με τέσσερις βαθμούς για τον Απόλλωνα και με δύο παιχνίδια στο… χέρι, αυτά των δύο πρώτων αγωνιστικών που έχουν αναβληθεί ελέω ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων.

Η προσοχή, πλέον, στον Απόλλωνα έχει στραφεί στο Λεμεσιανό ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΛ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με τον προπονητή του Απόλλωνα, Σωφρόνη Αυγουστή, να παρατηρεί στην προπόνηση της Τρίτης (19-09) τον Ελλαδίτη επιθετικό, Φώτη Παπουλή, να προπονείται μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, σε κανονικούς ρυθμούς.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top