Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ- Νιέτο μετά τον φονικό σεισμό στο Μεξικό

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ- Νιέτο μετά τον φονικό σεισμό στο Μεξικό

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο Πρόεδρος του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο είχαν εκτενή τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα μετά τον δεύτερο φονικό σεισμό που συγκλόνισε το Μεξικό σε διάστημα δύο εβδομάδων, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες, ωστόσο επισήμανε ότι σύντομα θα προβεί σε νέα ενημέρωση σχετικά με το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνδιάλεξης, που πραγματοποιήθηκε μετά το σφοδρό σεισμό των 7,1 βαθμών χθες το βράδυ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.