Δεν είναι τρελός Πάμπος! Γι’ αυτό δεν αλλάζει κασέτα…

Δεν είναι τρελός Πάμπος! Γι’ αυτό δεν αλλάζει κασέτα…

Διάβασα δυο και τρεις φορές τις δηλώσεις του Πάμπου Χριστοδούλου. Μετά την πιο ευτυχισμένη βραδιά που έζησε, στους λίγους μήνες που δουλεύει στην Ομόνοια.

Ήταν ξεκάθαρο ότι πέραν της (φυσιολογικής) ικανοποίησης για την πρώτη επιτυχία σε ντέρμπι, οι τοποθετήσεις του “έβγαζαν” και… ανακούφιση. Είχε “εισπράξει” το κλίμα ο έμπειρος τεχνικός, μετά το “τουμπάρισμα” της ομάδας, τέσσερις μέρες νωρίτερα στην Πάφο.

Άκουσε τι έλεγαν μερικοί Ομονοιάτες στα ραδιόφωνα, διάβασε λογικά και τις αναλύσεις των “προπονητών της κερκίδας” στα Facebook και στα twitter, για τους λόγους που τους πήγαν ανάποδα τα πράγματα στην πρώτη τους εκτός Λευκωσίας συνάντηση…

Ενδεχομένως να άκουσε και μερικούς οπαδούς άλλων ομάδων, οι οποίοι το “ξεχείλωσαν” και λίγο παραπάνω, για να πειράξουν τους οπαδούς των πρασίνων.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE