Παίζει για τη σημαία της Κύπρου ο Σπόλιαριτς τζούνιορ!

Παίζει για τη σημαία της Κύπρου ο Σπόλιαριτς τζούνιορ!

Μετά τον Μιλένκο Σπόλιαριτς και ο γιός του Ματία, θα αγωνιστεί για τη σημαία της Κύπρου. Ο 20χρονος χαφ θα περιλαμβάνεται στην κλήση του Ομοσπονδιακού προπονητή των ελπίδων Νίκου Αντρονίκου τον επόμενο μήνα.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός παίχτης είχε αγωνιστεί με κάποιες από τις μικρότερες εθνικές ομάδες της Σερβίας (χώρας καταγωγής του πατέρα του).

Ωστόσο, έλαβε τώρα την απόφαση να φορέσει το κυπριακό εθνόσημο. Έχοντας ως φιλοδοξία να… προβιβαστεί -σε κάποια φάση της καριέρας του- και στην εθνική αντρών.

Τα κυπριακά χρώματα είχε… τιμήσει και ο Μιλένκο Σπόλιαριτς, αφού ερχόμενος το 1992 στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα, έμελλε να γίνει η δεύτερη του πατρίδα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE