ΠΑΦΟΣ: Πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στη Δρούσεια - Επιστρατεύτηκαν και εναέρια μέσα

ΠΑΦΟΣ: Πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στη Δρούσεια - Επιστρατεύτηκαν και εναέρια μέσα

Yπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί το ανατολικό μέτωπο της πυρκαγιάς που ξέσπασε στις 13:25 της Πέμπτης 21/9 σε αγροτική περιοχή της Δρούσειας με Κρήτου Τέρρα, ενώ το δυτικό μέτωπο ακόμη μαίνεται ανεξέλεγκτα.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν επιστρατευθεί πέντε οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ένα όχημα πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών και ένα του Ταμείου Θήρας. Λόγω του δύσβατου της περιοχής για την κατάσβεση της φωτιάς επιστρατεύθηκαν και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης, δύο ελικόπτερα πυρόσβεσης που εκμισθώνει η Κυπριακή Δημοκρατία και ένα καδενοφόρα. Η πυρκαγιά κατέκαψε μέχρι στιγμής ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και διάφορα δέντρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE