ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Παρασκευή 22/9, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και τοπικά στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά σύντομα θα καταστούν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Στα προσήνεμα παράλια θα πνέουν ισχυροί, 5 Μποφόρ και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά παράλια, ταραγμένη στα νότια και μέχρι κυματώδης στα βόρεια, στα δυτικά και τοπικά στα νοτιοδυτικά. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 30 στα βόρεια παράλια, στους 28 στα δυτικά παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αν και στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά, στα νότια και ανατολικά παράλια, λίγο ταραγμένη και στα δυτικά και βόρεια παράλια, ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 21 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, στους 23 στα δυτικά παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το Σαββατοκύριακο 23-24/9 και τη Δευτέρα 25/9, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, στις περισσότερες περιοχές, αλλά στα νότια και τα ανατολικά παράλια θα σημειώσει το Σάββατο πτώση, για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα στη συνέχεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top