Στην Κύπρο κατευθυνόταν το αεροσκάφος που συνετρίβη στην Τουρκία – Τυλίχθηκε στις φλόγες και κόπηκε στα δύο

Στην Κύπρο κατευθυνόταν το αεροσκάφος που συνετρίβη στην Τουρκία – Τυλίχθηκε στις φλόγες και κόπηκε στα δύο

«Άγιο» είχαν οι 4 επιβαίνοντες σε ιδιωτικό αεροσκάφος που συνετρίβη το βράδυ της Πέμπτης 21/9 στον αεροδιάδρομο 35L  του αεροδρομίου Ατατουρκ στην Κωνσταντινούπολη.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Συνετρίβη ιδιωτικό αεροσκάφος – Διέκοψε τη λειτουργία του το αεροδρόμιο Ατατούρκ Συγκεκριμένα ήταν γύρω στις 21:05 όταν το Cessna 650 Citation VII απογειώθηκε με προορισμό την Κύπρο και συγκεκριμένα το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου όταν παρουσίασε ξαφνικά πρόβλημα και επέστρεψε για να κάνει αναγκαστική προσγείωση. Όπως περιγράφουν μάρτυρες το αεροπλάνο στις 21:36 έπεσε ξαφνικά από τον ουρανό και συνετρίβη στο έδαφος πριν τυλιχτεί στις φλόγες, ενώ και η ουρά του, αποκολλήθηκε από την άτρακτο. Στο αεροσκάφος επέβαιναν δύο πιλότοι, ένα μέλος πληρώματος καθώς και ένας επιβάτης οι οποίοι σύμφωνα με το Ανατολού τραυματίστηκαν ελαφρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE