LIFESTYLE

Και όμως ο Στέφανος Μιχαήλ είναι ένας τυπικός Κύπριος - ΛΟΚατζης με μανία για τις σούβλες, το κυνήγι...

Και όμως ο Στέφανος Μιχαήλ είναι ένας τυπικός Κύπριος - ΛΟΚατζης με μανία για τις σούβλες, το κυνήγι...

Τολμά να αποκαλύψει on air πώς αντέδρασαν οι γονείς του όταν είδαν τις καυτές σκηνές στην πρεμιέρα της σειράς "Τατουάζ".

Ο κούκλος, πλην ταλαντούχος πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha "Τατουάζ" αποδεικνύει ότι πρόκειται για έναν αυθεντικό άντρα... Με καταγωγή από την Καλαβασό, ο άντρας για τον οποίο μιλά όλη η Ελλάδα και η Κύπρος δεν έχει επηρεαστεί από την επιτυχία που ακολουθεί... Τσαλακώνεται ανά πάσα ώρα και στιγμή. Δεν ποστάρει φωτογραφίες χωρίς αιτία και φροντίζει να έχει πάντα επαφή με την οικογένειά του. Καλεσμένος στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" απάντησε στον Λούη Πατσαλίδη για το πώς αντέδρασαν οι γονείς του με τις πολυσυζητημένες ακατάλληλες σκηνές στην πρεμιέρα της πετυχημένης σειρά του Alpha. Όπως θα δείτε και στο video δεν μάσησε τα λόγια του και μίλησε με ειλικρίνεια για την αντίδραση του πατέρα του: Όσον αφορά στις συνήθειές του όταν έρχεται στην Κύπρο, η μητέρα του μίλησε για κυνήγι, ψάρεμα, σούβλα, καφενείο και τον σύλλογο που ίδρυσε στην κυνηγετικό σύλλογο που ίδρυσε στην Καλαβασό. Τελείωσε Καταδρομέας και πρώτευσε στην σκοποβολή, κάτι που κάνει πολύ περήφανο τον πατέρα του. Η δε μητέρα του νιώθει χαρούμενη που ο γιος της δεν έχει καβαλήσει το καλάμι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top