Φαντασία «μηδέν», φλύαρη κατοχή και τώρα τι;

Φαντασία «μηδέν», φλύαρη κατοχή και τώρα τι;

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να συνέλθει άμεσα. Ο Άρης Λεμεσού τον προσγείωσε για ακόμη μία φορά στην κυπριακή πραγματικότητα, λίγες ώρες πριν φορέσει ξανά το ευρωπαϊκό «κουστούμι» για την Τότεναμ. Πέντε χαμένοι βαθμοί σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι αρκετοί για να οριοθετήσουν ξανά τους στόχους στον «αρχάγγελο».Ο Κυριάκος Αποστόλου γράφει για την μηδενική φαντασία, και την φλυαρία που αντικατέστησε την «κυνικότητα» στην οποία ελπίζουν να επανέλθει και… σύντομα!

Γράφει ο Κυριάκος Αποστόλου

Δεύτερη απογοήτευση μέσα σε ελάχιστα εικοσιτετράωρα αποτελεί σοβαρό «πλήγμα» στον εγωισμό του πρωταθλητή της Κύπρου. Ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Άρη Λεμεσού την Παρασκευή (22/9), φάνηκε πως ήθελε τη νίκη όσο τίποτε άλλο, αλλά ουσιαστικά δε μπορούσε να την πάρει, αν η μπάλα δεν έμπαινε στο «πλεκτό» στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, εκεί όπου οι «πορτοκαλί» έκλεισαν τους γηπεδούχους στα «καρέ» τους.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE