Η απάντηση της Αιμιλίας Κενεβέζου όταν την ρώτησαν αν είναι σεξιστικός ο τίτλος της «σιδηράς κυρίας» – «Το θεωρώ…»

Η απάντηση της Αιμιλίας Κενεβέζου όταν την ρώτησαν αν είναι σεξιστικός ο τίτλος της «σιδηράς κυρίας» – «Το θεωρώ…»

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, παραχώρησε η Αιμιλία Κενεβέζου, μιλώντας για το νέο της επαγγελματικό βήμα στον Alpha, την πρόταση που είχε για επιστροφή στο ΡΙΚ ακόμη κι αν θεωρεί σεξιστικό τον τίτλο της «Σιδηράς Κυρίας» των ΜΜΕ.

Η ίδια ακομπλεξάριστη και ειλικρινής αποκάλυψε ότι δεν νιώθει άγχος αλλά ευθύνη στο νέο της πόστο, ως κεντρική παρουσιάστρια στον Αlpha. Επίσης, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την έφεραν να είχε πρόταση από το ΡΙΚ ενώ αποκάλυψε ότι γίνεται μια προσπάθεια να τελειώσει η διαμάχη της με το κρατικό κανάλι εξωδικαστικά. Όταν ρωτήθηκε αν ο τίτλος της «σιδηράς κυρίας» που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια είναι σεξιστικός κι αν τον θεωρεί ταμπέλα, η ίδια απάντησε: «Καθόλου. Το θεωρώ τιμητικό. Όταν υπηρετείς την ενημέρωση και σου αποδίδουν ένα τέτοιο τίτλο, σημαίνει ότι την υπηρετείς σωστά. Ουδέποτε το σκέφτηκα με τον τρόπο που λες». ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE