Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

Επιμέλεια: Γιάννος Ιωάννου
Η πρώτη «αιώνια μάχη» της Λεμεσού για την περίοδο 2017-2018 ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα είναι προ των πυλών (23/09, 19:00, 5η αγωνιστική) και το ThemaSports ετοίμασε για εσάς, ένα αφιέρωμα με έξι μεγάλες προσωπικότητες-θρυλικές μορφές των δύο ομάδων που έβαλαν τη δική τους «σφραγίδα» στο παραδοσιακό ντέρμπι της πόλης.
Υπήρχαν αρκετές επιλογές που θα μπορούσαν να είναι στην εξάδα του ThemaSports, όμως έπρεπε αναγκαστικά πολλοί να «κοπούν», για να μη γράψουμε… «μυθιστόρημα».
Δεν «πήγαμε» πολλές δεκαετίες πίσω, αφού δεν είχαμε τις κατάλληλες πληροφορίες για τους παικταράδες εκείνων των περιόδων που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ΑΕΛ-Απόλλων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




