Έξι μεγάλες προσωπικότητες που έγραψαν ιστορία στο Λεμεσιανό ντέρμπι!

Έξι μεγάλες προσωπικότητες που έγραψαν ιστορία στο Λεμεσιανό ντέρμπι!

Επιμέλεια: Γιάννος Ιωάννου

Η πρώτη «αιώνια μάχη» της Λεμεσού για την περίοδο 2017-2018 ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα είναι προ των πυλών (23/09, 19:00, 5η αγωνιστική) και το ThemaSports ετοίμασε για εσάς, ένα αφιέρωμα με έξι μεγάλες προσωπικότητες-θρυλικές μορφές των δύο ομάδων που έβαλαν τη δική τους «σφραγίδα» στο παραδοσιακό ντέρμπι της πόλης.

Υπήρχαν αρκετές επιλογές που θα μπορούσαν να είναι στην εξάδα του ThemaSports, όμως έπρεπε αναγκαστικά πολλοί να «κοπούν», για να μη γράψουμε… «μυθιστόρημα».

Δεν «πήγαμε» πολλές δεκαετίες πίσω, αφού δεν είχαμε τις κατάλληλες πληροφορίες για τους παικταράδες εκείνων των περιόδων που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ΑΕΛ-Απόλλων.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE