ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 35χρονος έριξε κουτουλιά σε αστυνομικό - Προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης – Εμπλέκεται σε σοβαρή υπόθεση

ΛΕΜΕΣΟΣ: 35χρονος έριξε κουτουλιά σε αστυνομικό - Προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης – Εμπλέκεται σε σοβαρή υπόθεση

Στη σύλληψη 35χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε την Κυριακή 23/9 η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας κλοπιμαίων προϊόντων, την περασμένη Παρασκευή 22/9 στη Λεμεσό.

Η σύλληψη του 35χρονου, ήταν επεισοδιακή. Εντοπίστηκε γύρω στις 3.30π.μ., από περίπολο του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Λεμεσού, να κινείται ύποπτα στην οδό Παναγιώτη Τσαγγάρη στη Λεμεσό. Ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας και σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του ένα μαχαίρι με ανοιγόμενη λεπίδα μήκους 9 εκατοστών, ένα μαχαίρι μήκους 18 εκατοστών, ένα μεταλλικό αντικείμενο που καταλήγει σε μυτερή άκρη και χρησιμοποιείται ως επιθετικό όργανο, δύο κινητά τηλέφωνα, ένα μεταλλικό δοχείο εντός του οποίου υπήρχε άσπρη κρυσταλλική ουσία που φαίνεται να είναι ναρκωτική ουσία καθώς και άλλα αντικείμενα. Μόλις ο 35χρονος πληροφορήθηκε ότι είναι υπό σύλληψη, αυτός φέρεται να κτύπησε με το κεφάλι του, μέλος της Αστυνομίας και να προσπάθησε να διαφύγει. Με τη βοήθεια των υπολοίπων μελών της Αστυνομίας έγινε κατορθωτή η σύλληψή του, αφού ο 35χρονος φέρεται να προέβαλε ισχυρή αντίσταση. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας που διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

«Διαβεβαιώνουμε τον κυπριακό λαό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια από την επίλυση του Κυπριακού, του ύψιστου εθνικού ζητήματος και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να υπάρξουν εξελίξεις», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top