ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 38χρονος Γιάγκου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 38χρονος Γιάγκου

Τα πρώτα στοιχεία που προέκυψαν από τις εξετάσεις της Τροχαίας Λευκωσίας στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 38ρονος Γιάγκος Γιάγκου, ρίχνουν φως μέχρι ένα βαθμό στις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο.

Του Φάνη Μακρίδη Συγκεκριμένα, όπως φάνηκε από τις εξετάσεις στη σκηνή, ο άτυχος Γιάγκου σε κάποια στιγμή του δρόμου φρέναρε, ακολούθως η μηχανή του ανατράπηκε, σύρθηκε και κτύπησε στην λίνια του κυκλικού κόμβου, πριν τραυματιστεί θανάσιμα. Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline ότι «εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα». Η ίδια πηγή μας ανέφερε πως «δεν μπορούμε να πούμε για την ώρα αν το θανατηφόρο τροχαίο οφείλεται στην ταχύτητα ή αν ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν γνώριζε το δρόμο (σ.σ. οδικά έργα)». Πάντως, δεν έθεσε θέμα κακής σήμανσης. «Μπορεί να γίνονται οδικά έργα στο σημείο, ωστόσο, υπήρχε επαρκής σήμανση» κατέληξε. Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στη 1.40 τα ξημερώματα της Κυριακής (24/9), στην λεωφόρο Πανεπιστημίου στην Αγλαντζιά. Ο άτυχος Γιάγκου οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην λεωφόρο Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση προς τον υπό κατασκευή κυκλικό κόμβο Αγλαντζιάς, όταν σημειώθηκε το μοιραίο τροχαίο. Ο 38χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατό του. Στη σκηνή εντοπίστηκε προστατευτικό κράνος αλλά είναι άγνωστο στο παρόν στάδιο αν ο άτυχος Γιάγκου το φορούσε. *Φωτογραφία αρχείου ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Έχασε τη ζωή του 38χρονος μοτοσικλετιστής – Στη δημοσιότητα το όνομα του

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top