Ο φορτιστής κινητού η αιτία για την νέα έκρηξη στο μετρό του Λονδίνου - Πανικός στην σκηνή και τραυματισμός ατόμου - BINTEO

Ο φορτιστής κινητού η αιτία για την νέα έκρηξη στο μετρό του Λονδίνου - Πανικός στην σκηνή και τραυματισμός ατόμου - BINTEO

Μικρής εμβέλειας έκρηξη στο μετρό του Λονδίνου σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες που όμως κατάφερε να προκαλέσει πανικό σε όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην σκηνή.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έδωσε η αστυνομία σε βρετανικά ΜΜΕ «Η έκρηξη σημειώθηκε στο σταθμό του Tower Hill και αμέσως επενέβησαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις» ούτως ώστε να αντιμετωπίσουν το γεγονός. Πηγές (twitter) αναφέρουν ότι η έκρηξη που σημειώθηκε ήταν από ένα κινητό και το οποίο η έκρηξη του προκάλεσε τον πανικό στους επιβάτες κάτι που είχε ως συνεπακόλουθο τον τραυματισμό των πέντε ατόμων. Σε επίσημη ενημέρωση ενας φορτιστής που εξερράγη μέσα στην τσάντα ενός επιβάτη είναι, σύμφωνα με τον Indepedent, η αιτία της έκρηξης μέσα σε συρμό στο σταθμό Tower Hill στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.