Έτοιμη η μελέτη για συντήρηση του Τσιρείου Σταδίου

Έτοιμη η μελέτη για συντήρηση του Τσιρείου Σταδίου

Στα χέρια των αρμοδίων του ΓΣΟ βρίσκονται από σήμερα τα σχέδια της μελέτης για τα έργα συντήρησης και βελτίωσης του Τσιρείου Σταδίου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του ΓΣΟ, Νεοκλής Θωμά.

Υπενθυμίζοντας τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην ετοιμασία των σχεδίων "μια υπόθεση που ξεκίνησε από το 2014", ο κ.Θωμά ανέφερε ότι σήμερα υπογράφηκαν τα σχέδια της μελέτης και θα προωθηθούν στο Δήμο Λεμεσού για εξασφάλιση της σχετικής άδειας, ώστε το συντομότερο να προκηρυχθούν προσφορές για ανάθεση του έργου. Ο Πρόεδρος του ΓΣΟ εξέφρασε την ελπίδα πως τα έργα συντήρησης "που στοχεύουν να παρατείνουν  τη ζωή του Τσιρείου", θα ξεκινήσουν εντός του 2018, με το συνολικό κόστος τους να φθάνει τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE