Έτοιμη η μελέτη για συντήρηση του Τσιρείου Σταδίου

Έτοιμη η μελέτη για συντήρηση του Τσιρείου Σταδίου

Στα χέρια των αρμοδίων του ΓΣΟ βρίσκονται από σήμερα τα σχέδια της μελέτης για τα έργα συντήρησης και βελτίωσης του Τσιρείου Σταδίου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του ΓΣΟ, Νεοκλής Θωμά.

Υπενθυμίζοντας τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην ετοιμασία των σχεδίων "μια υπόθεση που ξεκίνησε από το 2014", ο κ.Θωμά ανέφερε ότι σήμερα υπογράφηκαν τα σχέδια της μελέτης και θα προωθηθούν στο Δήμο Λεμεσού για εξασφάλιση της σχετικής άδειας, ώστε το συντομότερο να προκηρυχθούν προσφορές για ανάθεση του έργου. Ο Πρόεδρος του ΓΣΟ εξέφρασε την ελπίδα πως τα έργα συντήρησης "που στοχεύουν να παρατείνουν  τη ζωή του Τσιρείου", θα ξεκινήσουν εντός του 2018, με το συνολικό κόστος τους να φθάνει τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE