Η δημοσίευση του ΤΕΠΑΚ για τους αδικοχαμένους 22χρονους νέους – Θερμή παράκληση προς τους νέους φοιτητές

Η δημοσίευση του ΤΕΠΑΚ για τους αδικοχαμένους 22χρονους νέους  – Θερμή παράκληση προς τους νέους φοιτητές

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων 22χρονων φοιτητών Έλενας Νικολάι και Παρασκευά Σάββα εκφράζει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και απευθύνει θερμή παράκληση στους νέους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σε δημοσίευση του στο Facebook, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους των αδικοχαμένων φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου που έχασαν, την Τετάρτη (26/9), τόσο πρόωρα και άδικα τη ζωή τους, στο τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Καλλιπόλεως στην Λευκωσία. Θερμή παράκληση του ΤΕΠΑΚ, προς όλους τους οδηγούς και κυρίως στους νέους φοιτητές, για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα, είναι να ιδιαίτερα προσεκτικοί και να οδηγούν με σύνεση και συγκέντρωση. Αυτούσια η δημοσίευση: "Το #ΤΕΠΑΚ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους των αδικοχαμένων δυο φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου που έχασαν χθες τόσο πρόωρα και άδικα τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα. Θερμή παράκληση προς όλους τους οδηγούς και κυρίως στους νέους φοιτητές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο δρόμο και να οδηγούν με σύνεση και συγκέντρωση για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα."

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό:  «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό: «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Η Ελλάδα θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Κύπρου, υπογραμμίστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ιωάννη Μιχαήλ Λοβέρδο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να χαιρετίσει τις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE