ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απαιτείται συγκέντρωση και καθαρό μυαλό

Απαιτείται συγκέντρωση και καθαρό μυαλό

> style="text-align: justify"> >

Στην Ομόνοια έχουν ήδη γυρίσει σελίδα μετά την ισοπαλία με την Αλκή Ορόκλινης, και πλέον η προσοχή έχει στραφεί αποκλειστικά στο τοπικό ντέρμπι της Λευκωσίας με τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σαββάτο.

Αν πει κάποιος ότι η Ομόνοια θα έχει εύκολο έργο απέναντι στους «μαυροπράσινους» τότε ίσως βγει και ψεύτης. Οι «πράσινοι» σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές κλήθηκαν να αναμετρηθούν με τις δύο νεοφώτιστες του πρωταθλήματος (Πάφο και Αλκή), παιχνίδια στα οποία, ναι μεν οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου είχαν καλή απόδοση, αλλά «πέταξαν» συνολικά πέντε βαθμούς.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, πάνω – κάτω θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά στοιχεία με τα αυτά με Πάφο και Αλκή, όπου η Ομόνοια «στραβοπάτησε», συνεπώς ο αγώνας του ερχόμενου Σαββάτου θα κρύβει ξανά αρκετές «παγίδες» για το τριφύλλι, που αν θέλει να φύγει από το ΓΣΠ με το τρίποντο, θα πρέπει να παρουσιαστεί 100% συγκεντρωμένο.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top