ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: Οπτικό υλικό με επίθεση σε δεσμοφύλακα στις Κεντρικές Φυλακές - VIDEO

ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: Οπτικό υλικό με επίθεση σε δεσμοφύλακα στις Κεντρικές Φυλακές - VIDEO

Βίντεο που δημοσίευσε στο Youtube, η βουλευτής του ΑΚΕΛ και εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου του Σταύρου Μαλά, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, με τίτλο «Κεντρικές Φυλακές - Ο Ξυλοδαρμός Δεσμοφύλακα», παρουσιάζει δεσμοφύλακα να δέχεται επίθεση, όπως αναφέρει ο τίτλος.

Η συμπλοκή, που καταγγέλλει μέσω του βίντεο η βουλευτής του ΑΚΕΛ, φαίνεται περίπου τρίτο λεπτό. Το βίντεο, όπως αναρτήθηκε από την βουλευτή του ΑΚΕΛ, δεν έχει ήχο. Το παρουσιάζουμε: https://www.youtube.com/watch?v=V4RQ_Tzmq6o  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE