Εμπρησμός διαμερίσματος στην Πάφο - Έξι οι εστίες της φωτιάς

Εμπρησμός διαμερίσματος στην Πάφο - Έξι οι εστίες της φωτιάς

Σε κακόβουλη ενέργεια εκτιμά η Αστυνομία Πάφου ότι οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 27/9 σε διαμέρισμα.

Το μήνυμα για την εκδήλωση φωτιάς σε διαμέρισμα, που βρίσκεται στην οδό Νικολάου Θησέως στην Πάφο έλαβε η Πυροσβεστική υπηρεσία, νωρίς το απόγευμα. Τη σκηνή επισκέφτηκαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, οι οποίοι κατέσβησαν τη φωτιά, αλλά και μέλη του ΤΑΕ Πάφου για επιτόπιες εξετάσεις. Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι η κύρια είσοδος του διαμερίσματος είχε παραβιαστεί, ενώ είχαν αφαιρέσει και το παράθυρο της κουζίνας. Στο εσωτερικό του διαμερίσματος εντοπίστηκαν έξι εστίες φωτιάς, καθώς επίσης και κομμάτια από στερεό πετρέλαιο. Από τη φωτιά ο εσωτερικός εξοπλισμός του διαμερίσματος καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ στο κτίριο προκλήθηκαν αρκετές ζημιές άγνωστης αξίας μέχρι στιγμής. Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για εντοπισμό του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ενώ ακόμη είναι άγνωστο κατά πόσο υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE