ΛΕΜΕΣΟΣ – ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΠΥ: Εμπλέκεται και σε υπόθεση βόμβας σε νυχτερινό κέντρο

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΠΥ: Εμπλέκεται και σε υπόθεση βόμβας σε νυχτερινό κέντρο

Ιστορικό φέρεται να έχει 44χρονος ΕΠΥ σε υποθέσεις επίθεσης με εκρηκτικές ύλες, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία έχει προκύψει και δεύτερη μαρτυρία η οποία εμπλέκει τον 44χρονο και σε δεύτερη υπόθεση έκρηξης βόμβας, που σημειώθηκε στις 16/10/2016 σε νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό. Υπενθυμίζουμε ότι ο 44χρονος ΕΠΥ της Εθνικής Φρουράς, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 26/9, μετά από μαρτυρία για την υπόθεση έκρηξης σε όχημα και ρίψη χειροβομβίδας σε οικία στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό που σημειώθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνέλαβαν στέλεχος της Ε.Φ για την διπλή βομβιστική επίθεση – «Θέλω να μιλήσω με τον δικηγόρο μου» Ο 44χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί την Πέμπτη 28/9 ενώπιον του Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE