ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Πιθανόν να δούμε και χαλάζι σε κάποιες περιοχές - Αναμένονται ξανά βροχές

ΚΑΙΡΟΣ: Πιθανόν να δούμε και χαλάζι σε κάποιες περιοχές - Αναμένονται ξανά βροχές

Ασθενής, σχετικά χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το Σάββατο 30/9, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή. Το απόγευµα όµως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, στα ορεινά, στο εσωτερικό ή και στα βόρεια και τα ανατολικά. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα στα προσήνεµα παράλια ή και σε καταιγίδα, µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά στα παράλια θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά κατά τόπους µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Κυριακή 1/10, τη ∆ευτέρα 2/10 και την Τρίτη 3/10 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις. Το απόγευµα της Κυριακής και της ∆ευτέρας πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Κυριακή και µη αξιόλογη µεταβολή στη συνέχεια

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top