Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο Δημήτρης Μάμας - Η παράκληση της οικογένειάς του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο Δημήτρης Μάμας - Η παράκληση της οικογένειάς του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το βράδυ της Πέμπτης 28/9, άφησε την τελευταία του πνοή ο αγαπημένος Κύπριος δημοσιογράφος, Δημήτρης Μάμας.

Μετά από την άνιση μάχη που έδινε με τον καρκίνο, ο Δημήτρης Μάμας,  έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 69 ετών. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Όταν ο Μάμας μπούκαρε σε τράπεζα και… έκανε ληστεία απειλώντας με βόμβα – Η σύσκεψη με τον Τάσσο Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο δημοσιογράφο, θα ειπωθεί το Σάββατο 30/9, από τον ιερό ναό Της Του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο η ώρα 11 π.μ. και καλούνται όσοι τιμούν την μνήμη του να παραστούν. Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Στροβόλου (Χαλεπιανές). Η οικογένεια του αποβιώσαντα, δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Μάμας Παράκληση είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές ΜΟΝΟ για την οικογένεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE