ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά στην Άλασσα – Μάχη με το χρόνο πριν σκοτεινιάσει – Στην «μάχη» και πτητικά μέσα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά στην Άλασσα – Μάχη με το χρόνο πριν σκοτεινιάσει – Στην «μάχη» και πτητικά μέσα

 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε λίγο μετά τις 16.00 του Σαββάτου 30/9, σε περιοχή της κοινότητας Άλασσας.

  Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής, για την κατάσβεση της φωτιάς, που καίει άγρια βλάστηση, επιχειρούν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα της Υπηρεσίας, ένα του Ταμείου Θήρας, ένα του Τμήματος Δασών, τα δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας και τα δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη του Τμήματος Δασών. Στόχος είναι η φωτιά να τεθεί υπό έλεγχο πριν καθηλωθούν, λόγω του σκότους, τα πτητικά μέσα, είπε ο κ. Κεττής, προσθέτοντας πως το έργο πυρόσβεσης δυσχεραίνει το δύσβατο της περιοχής και οι δυνατοί άνεμοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE