Οι επιλογές των προπονητών στο Αλκή – ΑΠΟΕΛ (photo)

Οι επιλογές των προπονητών στο Αλκή – ΑΠΟΕΛ (photo)

Ο ΑΠΟΕΛ δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες επί κυπριακού εδάφους, ωστόσο, η Αλκή δεν αστειεύεται την φετινή αγωνιστική περίοδος.

Οι «πορτοκαλί» έχουν αρκετά παιχνίδια λιγότερα, ενώ μετρούν δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, έτσι ο Γιώργος Δώνης επέλεξε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του, για να αντιστραφεί η κατάσταση. Από την άλλη μεριά η γηπεδούχος ομάδα, συνεχίζει με τη γνωστή «συνταγή», που φαίνεται επιτυχημένη.

Δείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Αλκή (Σάββας Δαμιανού): Πάρντο, Πάρπας, Φραγκέσκου, Ντουβεντρού, Σεμέδο, Τιγκρούτζια, Ιτούα, Λοϊζίδης, Φαμπρίτσιο, Ντιακιτέ, Τριμπό.

ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης):


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE