Χάλασε η μεταγραφή Έμπουε στα Κατεχόμενα! Στην Κύπρο ανακαλύφθηκε το πολύ σοβαρό πρόβλημα της υγείας του – «Σκέφτηκε να αυτοκτονήσει…»

Χάλασε η μεταγραφή Έμπουε στα Κατεχόμενα! Στην Κύπρο ανακαλύφθηκε το πολύ σοβαρό πρόβλημα της υγείας του – «Σκέφτηκε να αυτοκτονήσει…»

Δεν θα αγωνιστεί, τουλάχιστον προς το παρόν, στο πρωτάθλημα των κατεχομένων το πάλε ποτέ αστέρι της Arsenal Εμάνουελ Έμπουε.

Eπιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού Ο 34χρονος αριστερός μπακ μπορεί να έφτασε στην Κύπρο και να υπέγραψε με την  Türk Ocağı Limasol ωστόσο στα ιατρικό τεστ διαγνώστηκε κάτι πολύ ανησυχητικό στο αίμα του. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία ο Έμπουε θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για εξειδικευμένες εξετάσεις και αναλύσεις πριν ανακοινωθεί οτιδήποτε. Σύμφωνα με δηλώσεις του Tekin Birinci, μάνατζερ του 34χρονου είναι νωρίς να ειπωθεί οτιδήποτε και διέψευσε ότι ο Έμπουέ έχει διαγνωστεί με τον ιο HIV. "Ακόμα και αν τελικά ισχύει, δεν θα πρέπει να βγει έτσι προς τα έξω" τόνισε. Πρόσθεσε παράλληλα πως ο ποδοσφαιριστής είναι εκτός αγωνιστικών χώρων εδώ και περίπου ένα χρόνο κάτι που τον έριξε πολύ ψυχολογικά, που σκέφτηκε ακόμα και να βάλει τέλος στη ζωή του. Όπως αναφέρει η SUN τον τελευταία ένα χρόνο η ζωή του Έμπουε είναι ένα δράμα, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο πέθανε ο αγαπημένος του παππούς από καρκίνο, ενώ τον ίδιο μήνα έφυγε από τη ζωή και ο αδελφός του σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ να θυμίσουμε ότι ο Ιβοριανός είναι τιμωρημένος από την FIFA και δεν μπορούσε να αγωνιστεί σε κανένα πρωτάθλημα (στα κατεχόμενα δεν είναι αναγνωρισμένο)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE