ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύωρη η νεκροτομή του 40χρονου Αντωνίου – Είχε αλλεργία στα οστρακοειδή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύωρη η νεκροτομή του 40χρονου Αντωνίου – Είχε αλλεργία στα οστρακοειδή

Πολύωρη ήταν η νεκροτομή του Αντώνη Αντωνίου από την Πύλα. Ως γνωστόν, ο 40χρονος βρήκε τραγικό θάνατο σε κλινική στη Λευκωσία υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κι ενώ τον ετοίμαζαν προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για αποκατάσταση προβλήματος τενοντίτιδας (ήταν στη διαδικασία της νάρκωσης).

Του Φάνη Μακρίδη Την νεκροτομή διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα με την διαδικασία να αρχίζει στις 10:30 το πρωί (02/10) και να ολοκληρώνεται το απόγευμα περίπου στις 16:30. Αρκετό χρονικό διάστημα αναλώθηκε στην ετοιμασία των δειγμάτων για τις ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές αναλύσεις, που θα ρίξουν και φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του Αντωνίου. Στη νεκροτομή ήταν παρόντες και οι ιδιώτες ιατροδικαστές Μάριος Ματσάκης και Πανίκος Σταυριανός, εκπροσωπώντας την κλινική και την οικογένεια, αντίστοιχα. Σημειώνεται πως από τους συγγενείς του θανόντα έχει προβληθεί η θέση ότι ο Αντωνίου ανέφερε πριν από την επέμβαση ότι έχει αλλεργία στα οστρακοειδή. Τα αποτελέσματα των αναλύσεων που θα γίνουν αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου. Όλοι όσοι εμπλέκονται στη διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Αντωνίου, είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους χειρισμούς τους, λόγω της φύσης της υπόθεσης.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE