ΗΠΑ: Εκκενώθηκε σχολείο μετά από αναφορές για πυροβολισμούς

ΗΠΑ: Εκκενώθηκε σχολείο μετά από αναφορές για πυροβολισμούς

Την εκκένωση και τον αποκλεισμό της περιοχής γύρω από σχολείο της Νεβάδα διέταξε η αμερικανική αστυνομία τη Δευτέρα 2/10, μετά τις αναφορές για πυροβολισμός εντός του συγκροτήματος.

Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος φέρεται να άνοιξε πυρ σε σχολείο της πόλης Πάχραμπ, περίπου 80 χιλιόμετρα απόσταση από το Λας Βέγκας, όπου λίγες ώρες νωρίτερα ένας 64χρονος άνδρας σκότωσε με αυτόματο τουλάχιστον 58 άτομα και τραυμάτισε πάνω από 500, πριν αυτοκτονήσει. Λίγη ώρα αργότερα, ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε ότι δεν βρέθηκε δράστης, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην ακούστηκαν πυροβολισμοί στο σχολικό συγκρότημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE