Πιστεύουν στην “ανατροπή” για Σωφρόνη…

Πιστεύουν στην “ανατροπή” για Σωφρόνη…

Τις προσεχείς μέρες θα συνέλθει το Εφετείο για να εξετάσει την προσφυγή του Απόλλωνα. Κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή, για αποκλεισμό του Σωφρόνη Αυγουστή για δυο αγωνιστικές από τον πάγκο της ομάδας.

Όπως γράψαμε πριν πέντε μέρες (EΔΩ)έχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ήταν “ξεχειλωμένο” το κατηγορητήριο με το οποίο παραπέμφθηκε ο Αυγουστή στον αθλητικό δικαστή.

Σε περίπτωση που “πέσει” η ποινή του δικαστή ενώπιον του Εφετείου, τότε ο 40χρονος κόουτς θα έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE