Αθηνά Οικονομάκου: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της;

Αθηνά Οικονομάκου: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της;

Από την Δευτέρα, 2/10, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος λέγεται ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, μετά από 4 χρόνια κοινής ζωής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, η Αθηνά διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να γίνει μανούλα. Το ζευγάρι μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού αλλά… γερό να είναι κι ότι θέλει ας είναι! «Θέλω να γίνω μητέρα. Ξέρω πως όταν έρθει ένα μωρό, θα αφοσιωθώ. Δεν θα είμαι ο άνθρωπος που στους 3 μήνες θα γυρίσω στη δουλειά, εκτός πια αν έχει συμβεί κάτι που με κάνει να το θελήσω. Με τα μυαλά που έχω τώρα κι επειδή είμαι πολύ υπεύθυνη ξέρω πως όταν γίνω μητέρα θα χάσω την όποια ανεμελιά. Θα θέλω να είμαι από πάνω σε όλα, γιατί πιστεύω πως η μητέρα πρέπει να είναι πολύ κοντά στο παιδί», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της όσον αφορά την μητρότητα και την σχέση με τον σύντροφό της. Η ηθοποιός  σε μηνύματα που αντάλλαξε με συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου με έναν έμμεσο τρόπο κάποιοι θεώρησαν ότι το επιβεβαιώνει. Στο «Φτιάξε καφέ» επικοινώνησαν με μηνύματα με την ηθοποιό, τα οποία και έδειξαν on air. Η Αθηνά έγραψε ότι δεν μπορεί να μιλήσει εκείνη τη στιγμή και όταν η δημοσιογράφος της έστειλε μήνυμα «συγχαρητήρια για τα ευχάριστα», εκείνη δεν απάντησε και με τον τρόπο της το επιβεβαιώνει. Η ηθοποιός βρίσκεται στον τέταρτο μήνα, και περιμένει το πρώτο της παιδί καρπό του έρωτά της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο!    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE