Το συγκρότημα από την Κύπρο εμφανίστηκε στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" με κρεμμύδια και καρότα! - VIDEO
03.10.2017 - 00:00
Έπαιξαν μουσική με σκούπες, αυλό από φρέσκο καρότο... το οποίο μετά την εμφάνιση του ο κεντρικός τραγουδιστής το καταβρόχθισε.
Καθάρισαν την σκηνή με τα σκουπάκια τους. Έδωσαν στον Λιανό ένα καρότο και έπαιξαν όργανα με τα ανακυκλώσιμα μουσικά τους όργανα.
Οι Tat- t Nabar, το συγκρότημα από την Λάρνακα εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας, 2 Οκτωβρίου, του "Ελλάδα έχεις ταλέντο".
Ο κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος έσκασε μύτη με ένα τεράστιο πράσο, αφού πρώτα έδωσε στον παρουσιαστή του σόου, Γιώργο Λιανό, ένα καρότο.
Το συγκρότημα πήρε το όνομά τους από την λέξη τυμπανιστές στα μαλτέζικα, μιας και ο μπασίστας του συγκροτήματος είναι από την Μάλτα.
Η Μαρία Μπακοδήμου δεν εντυπωσιάστηκε αρχικά, αλλά τους έδωσε το οκ...
Δείτε την εμφάνισή τους:
Δείτε τα σχόλια της κριτικής επιτροπής:
Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.