ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πρόβλημα στα φώτα τροχαίας «πρώην Ορφανίδη» δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πρόβλημα στα φώτα τροχαίας «πρώην Ορφανίδη» δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο

Βλάβη στα φώτα τροχαίας στην Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στην περιοχή που βρίσκεται η Βιομηχανική Στροβόλου και οδηγεί προς την Σταυρού και προς την έξοδο για τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Διακοπή ρεύματος στην περιοχή ήταν η αιτία στην πρόκληση του κυκλοφοριακού κομφούζιου όπως μας ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας με την Αστυνομία να επεμβαίνει άμεσα για επίλυση του προβλήματος που παρουσιάστηκε και να διαχειρίζεται την κίνηση Να υπενθυμίσουμε ότι το πρόβλημα ξεκίνησε στις 18:00 και το οποίο συνέβη σε μια περίοδο αιχμής στην κυκλοφορία κάτι που δημιούργησε ουρές αυτοκινήτων στην περιοχή με την Αστυνομία όμως να διαχειρίζεται όσο καλύτερα γίνεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE