Ευχάριστα νέα για Πάμπο Χριστοδούλου και τον παίκτη του!

Ευχάριστα νέα για Πάμπο Χριστοδούλου και τον παίκτη του!

Οι ιατρικές εξετάσεις που πέρασε τις ώρες που διανύσαμε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ρουμπενίλσον Κανού, έδειξαν ένα σφίξιμο στον μυ. Έτσι, του συστάθηκε όπως για προληπτικούς λόγους να μην προπονείται σε φουλ ρυθμούς για μία βδομάδα.

Από τα μέσα της επόμενης βδομάδας, εκτός απροόπτου, θα προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς και εάν δεν προκύψει το παραμικρό πρόβλημα τότε δεν αποκλείεται να θέσει εαυτό στη διάθεση του Πάμπου Χριστοδούλου για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής με τον Ερμή Αραδίππου, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου.

Εάν δεν προλάβει να είναι σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα, σίγουρα θα είναι εάν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE