ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένονται βροχές κυρίως στα ορεινά και λιγότερο στις άλλες περιοχές

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένονται βροχές κυρίως στα ορεινά και λιγότερο στις άλλες περιοχές

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Τετάρτη 4/10 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Νωρίς το απόγευµα όµως θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά, κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Πέµπτη 5/10 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ από το µεσηµέρι και µετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, νότια και ανατολικά. Την Παρασκευή 6/10  ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και τα δυτικά. Το Σάββατο 7/10 θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις το απόγευµα.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE